Robbie "kungen" Williams

Jag säger bara; FY FAN VILKET JÄVLA UNDERBAR KONSERT!!! :D
med andra ord .. Jag är hemkommen från götet och har sett kungen, Robbie Williams, live! :)

Så jävla underbart, finner knappt så stora ord hur underbart det var. Man har så jäkla skum känsla i kroppen när man tänker tillbaka på det, går inte beskriva .. som en fet klump med glädjetårar som bara sitter där i magen, sinnessjukt :) Robbie, är en ju född som underhållare, sån fet personlighet, charm och utstrålning och hela rubbet..det går inte bli bättre, det är bara så.

Det har varit en underbar långhelg uppe i sommargötet, hela stan har kokat :) Åkte upp Lördagmorgon med brorsan o hans kompisar, och linda. Bodde hos syrran, tack för allt Isabelle .. och grattis! (hon fyller 25 år idag) :) Gick ut och festade lite på Lördagkvällen, sen mötte vi upp Alex o han kompisar, som hade varit på konserten .. de hade bara stora o goda ord om konserten, det gjorde mig och linda ännu mer sugna och vi hade bara det roliga framför oss! :D
Sen blev det Söndag .. dagen med stor D! Satt o läste aftonbladet och bara njöt av de fem stjärnorna och alla fina bilder o kommentarer .. ooh :D
Då var det dags, in på ullevi och njuta av solen fram till vi kunde njuta av robbies fina stämma :) När han väl kom var det så sinnessjukt! där står en kille i jeans och kavaj och heter Robbie Williams.. aaah! :D helt jävla underbart, världens bästa konsert någonsin .. ingenting kommer att klå detta, det säger jag från djupet av mitt hjärta :)

På måndagen var det shopping hela dagen på schemat, gott som fan :) vi gick och kollade in hotellet där han bodde också..  helt overkligt att han har varit där vi stod just nu. hehe, kan inte släppa det..
vi såg ju även lite andra kändisar denna helg :P Bingo och angelica.. han ser rolig ut han,  Peter Siepen .. vilken cooling, kom där i sin kaptenmössa,  Tilde fröling ranglade fram i stan lördagskväll, BB-danne (han som var kär(?) i samuel, hehe), fotbollsspelaren Elandersson, två ggr t.o.m ..lördag o söndag :P  jaja.. nog om C-kändisarna .. Robbie är ju ändå the one! :)

Vilken helg säger jag bara! sinnessjukt magiskt :D
jag säger bara; Tack Robbie "kungen" Williams, du är underbar!


här kommer lite bilder från konserten:

         



och här är ändå världens finaste bild på Robbie, så underbar! :)

robbie