äta det sura äpplet

Ibland vill man bara döda någon .. inte någon, utan en speciell person.
Så pissigt förbannad jag blev på jobb idag! Jag bara tar emot skiten och drar ner den så att hela kroppen brinner inombords. Makt till vissa personer är fan inte bra alltså. Kan man inte hantera makt så är man inte värd att få den. Makt och omtänksamhet går fan inte ihop i vissa människor. .. suck, det är precis som jag har fullt med ord som kan förklara det men ändå inte. En sak är säker, om man ska ha roligt på någon annans bekostnad så ska man också kunna visa respekt för denne!
äch..
det är väl bara till att bita i det sura äpplet, eller helt enkelt äta upp det.

tacka gudarna för att det är fredag imorgon! :D
på lördag så är det no limits som gäller, festa till baksmällan skiljer oss åt!

trevlig helg!
puss och kram


helgen



Då var det söndag och helgen är över. Det har varit en underbart skoj helg! :)
I fredags föll jag faktiskt för grupptryck-de-la-emma-linda, men det ångrar jag inte det minst :) Kan jag ha tråkigt med de sköna brudarna? never ever. Kör en softe-förfest en timme innan, så det ska vara :P
full glädje kvällen ut, men gladare än linda kan ingen ha varit .. leendet satt där det skulle vill jag lova. haha .. finner inga ord, jo jag kan säga ett: statyn .. haha :D Emma och jag körde en ramlösa-de-la-sugrör istället :P

Igår, lördag blev det ju nästan lite klassträff .. hehe. Hem till Marie och festa med girlsen :) Maria och jag körde en James Bond i fönstret innan så vi hade koll på läget ;) haha. På tal om Maria .. undra om hon pratade något igår? :P jaja .. får kolla upp det på tisdag :)
men men, väl inne på klubben beställde marie sin specialare till oss - det starkaste ni har!! haha, och JA det var nog precis var det va! tänk dig typ, spolarvätska-de-la-pepparkaka .. haha fy fan.

det har varit en underbar helg, fest för hela slanten och några varma ord på köpet :) fan vad sånt värmer i denna vinterkyla, har ärligt talat inte frösit något denna helgen? :D är t.o.m varm om händerna nu, det är stort, hehe. uhja,  denna snö måste fan bort nu! vill ha sommar och sol nu! smyger in på resebyrånas hemsidor lite då och då .. så gott det hade suttit att bara sitta där i en solstol och smeka sanden med tårna, eller bara ligga på badmadrassen och guppat på havet, åh :) jaja .. drömmar är väl sånt man lever för?

Isabelle har ju också varit hemma över helgen :) och Alexander också .. värsta familjemiddagen i lördags ju, hehe. På tal om middag.. fy fanken vad jag har varit mätt i helgen, mycket förrätter, varmrätter, efterrätter också öl på det, jadå!


som sagt, underbar helg!

imorgon är det måndag igen .. back to work.

när jag skriver menytavlan imorgon, innan jag går hem, har jag kommit på en finurlig ide', jag ska sätta hjärtan som pricken över i:et ;) mycket mer kan man inte delta i all denna alla-hjärtans-dag-yra?


ha ett underbart slut på denna underbara helg!
puss och kram :)


glädjefattigt

tisdag.. Gud, snälla gör så att denna veckan går fort.
Jaha, är det så man ska känna nu varje vecka? usch, varför trivs jag aldrig med något? JO! klart jag trivs med något! men ja, nu snackar vi vardagliga rutiner här duue. Jobb, just det .. varför finns jobb? för att man ska tjäna pengar. varför finns pengar? för att man ska kunna leva. Ja, jag vill leva! och ja.. då måste jag jobba. men åh .. Men okej, jag är nöjd att jag har ett jobb, tycker även det är helt ok att jobba med det jag gör, men om jag hade fått välja arbetskamrater och min chef hade jag varit ännu nöjdare! äch, man ska vara nöjd. Jag tror det är rutinerna som stör mig, att göra precis samma sak varje dag vid exakt samma tidpunkt är för mig helt glädjefattigt! .. jag blir så trött. Jag vill vara glad på mitt jobb, nu menar jag inte den där oäkta glädjen med det falska småleendet, jag vill le på riktigt!
.. äch, antar att det hör helgerna till. Länge leve helgen! :)