Stockholm

I torsdags och fredags stod det äventyr på schemat, äventyr i huvudstaden :)
Det blev bara jag och emma (hjalme) eftersom linda såklart har världens sämsta otur att får en hjärnskakning kvällen innan vi ska åka! snacka om att den bruden har otur, tycker synd om dig :( men du var med i våra tankar under våra långa shoppinturer och under Oasis, jag lovar :) det är bara att planera en ny resa dit igen, för dit ska jag igen .. så soft! :)

Emma och jag fick två underbara dagar iallafall :) proffsen som vi är hittar vi direkt till hotellet.. nästan ;) men hade vi kört på emmas känsla hade vi nog aldrig hittat det :P haha
det var bara in på hotellet och kolla läget och sen ut på första shoppingturen .. och det blev ett antal timmar! Sen tillbaka till hotellet och fixa lite och sen mot Hovet för att njuta av Oasis :D de som skrivit om de i tidningen kan ju knappt ha bra hörsel! fanns inget att klaga på, jag bara njöt och klappa takten precis hela tiden :) efter den kvällen var man inte dåligt trött iallafall! men jag orkade iallafall ta av mig skor och jacka innan jag somnade, från vissa andra :P haha

Nästa dag var det ut på shoppingtur två som gällde! och det blev ju knappast mindre timmar än första dagen, haha knappt trött på flyget hem sen på kvällen! men men.. vi var ju tvungna att avsluta äventyret på ett fint sätt ... och då blev det förståss på tivoli :P haha .. vi kan varit något övertrötta eftersom vi kom hem 23.00 och stack till stan 24.00 :P haha. nädå, det blev en toppenkväll :)
måste ju tillägga att vi såg några kändisar ;)  tommy nilsson, idol-måns och sebastian (på Oasis), thomas boström ;) haha. tack för ett underbart äventyr emma! :) nästa gång är du med linda! :D

puss och kram!


jobb

Tisdag..
Jaha, då har man provjobbat i två dagar nu då, på Restaurang Briggen. Första dagen var ju inte den bästa men idag kändes det mycket bättre .. fick lägga upp mat och sånt :) så jadå, ska tillbaka på måndag så nu har man sig ett litet jobb till, gott gott :)
Så skulle man köra för första gången lite längre helt själv i bilen idag, och såklart är det SNÖ! men jaja, det gick ju bra ändå :P

nä om man kanske skulle ta och packa en liten väska, för imorgon är det äventyr på gång :D wohoj! ska bli riktigt skoj :) såhär ser vårt schtekar-hotell ut förresten:
http://www.hoteltegnerlunden.se/ haha ;) ska nog värma upp med lite goa Oasis-låter också, jadå! :)

ha det gott vetja!
puss :)


ingenting

Söndag..
och idag gör jag ingenting. fanken vad skönt egentligen när man tänker på alla som pluggar hit och dit i skolan dagarna ut. usch, den tiden den sorgen ;) men app app, börjar bli farligt uttråkad just nu! fast iofs, jag har hela veckan full med inbokade grejer. måndag - arbetsförmedlingen (ska förmodligen göra slut med dom då, sorgligt? inte det minsta ;) förresten vad har dom gjort för mig? jaja) tisdag - provjobba, onsdag - provjobba :) torsdag - STHLM, fredag - STHLM .. (utgång i helsingborg på hemvägen? hehe :P) sen kan jag gott vila på helgen, men mja men vet som sagt aldrig :)

det blev en lugn Oasis-kebab-kväll hos hjalme igår förresten, inte dumt alls. Nu är man dessutom rikare än vad man hade varit om det blivit utgång.. jadååå, plus på kontot låter fint .. dessto mer schtek i Sthlm ;) haha.

tjabba!

trött?

Lördag....
och jag känner mig just nu trött som en mullvad. Har jobbat på mitt lilla jobb, det tar på krafterna..
Har precis badat skumbad också, riktigt gott :)
Jaha, vad händer idag? Hade ju faktiskt tänkt att ta det lugnt och spara mig till Sthlm nästa vecka :)
Vi får faktiskt se hur det blir, kanske bara blir lugn Oasis-kväll hos Hjalme eller också slutar den kvällen på klubben? :P hehe. Varför det just är Oasis-kväll på gång är för att jag, linda och hjalme ska till Stockholm och se dom nästa vecka :D gott gott! bo på hotell, shoppa, festa ;) sicka scchtekare vi kommer bli där, haha.

nej, ska softa i en kofta nu sen får vi se
tjabba!

Första inlägget

Tja!
Jahapp, nu har man fixat sig en webblogg också, nu måste jag väl ändå vara lite tuff ;)
Då kanske jag ska skriva lite om mig själv och vad som händer i mitt lilla liv... ?
ellinore är namnet (för det mesta elli), bor i Helsingborg, lever livet för det mesta på the tivoli :P, städar på ett företag en gång i veckan och ska just nu börja provjobba på restaurang, fick faktiskt reda på det idag :D gott gott, har haft körkort i en vecka idag ;) hehe, så livet rullar på bra just nu tycker jag :)

jag lär väl höra av mig, så tjabba så länge! :)