förjävliga snö

snostorm

Om att vara en cyklande brevbärare i snöstorm:
förjävligt!


det ordet förklarar i princip hela min dag. lägg till 110 kg post och 10 timmars arbete också så kanske ni förstår. eller nä, det går inte att förstå, det måste upplevas. men jag rekomenderar starkt att inte uppleva det! nä fy fanken vad jag hatar snö! jag kan verkligen säga det av djupet av mitt hjärta, jag hatar verkligen snö, så mycket att jag vill döda den.. fast det kan bli rätt svårt?

men seriöst, vad är snö bra till? åka skidor på? men hur ofta gör man det liksom? eftersom jag aldrig har gjort det så är det nog inte så ofta. den är ju bara så totalt onödig, ingen som helst funktion. man blir ju bara kall och det vill ingen bli. sol däremot värmer, det är bra .. alla gillar värme, alla vill vara 37 grader varma, inte 37 grader kalla! den varma chokladen satt fint när jag kom hem vill jag säga :)

fyra dagars helg nu, det är jag fan ta mig värd efter denna förjävliga dag! :D

stay inside!

grattis!


emsjag



Stort grattis till min emma
som gick vidare i företagsrock igår! :) du var såå duktig! vann riktigt överlägset med publikens röster, f*ck u juryn! :P haha. det blev riktigt ös, synd bara att det var dött med folk :S men vi fanns där och hejade och röstade, och tydligen alla andra också? gött :) så nu väntar ännu mer spelningar och kanske final? ;) om ni går till final så ska jag och linda lätt hitta en fet jävla puma-dräkt, haha! ja, alltså bandet spelar för företaget puma för er som inte förstod :P här kommer lite nice pics.



puma




puma




jahapp då var det helg igen, och det blir såklart utgång imorgon :) what els? men nästa helg kommer kanske se lite annorlunda ut. marie kom med en väldigt go ide' om att vi ska till köpenhamn och parta. hon känner visst några au pairer från australien som skulle med, kan nog bli riktigt skoj! och ett ställe där det kostar 80 kr att att gå in och sen är kvällen betald, för då får man dricka hur mycket man vill på stället. haha farligt men sant! :D vi får la se.


och jobbet rullar på, jobbar i princip varje dag nu på citymail. finns tre kontor i hbg och jag har hållt hus på alla nu! så bra jag är på gator i hbg nu, fråga mig, jag kan allt ;) och cykla kunde jag ju redan men det är jag nog också bättre på faktiskt, om man nu kan bli bättre på det? :P men julmaten är definitivt borta nu, gött som fään ;) haha. hela mars och april ska jag jobba varje dag på ramlösakontoret iallafall, gott .. det är lite mer slapperunder där you know :P jag har bestämt mig att spara spara spara pengar nu, ska bli en go jäkla resa sen.. det viskas om USA, men vi får se! :) 

nu ska jag fortsätta softa i min kofta, det är ju fridaynight.
imorgon är det motsatsen, saturdaynight, the partynight!
ses?
:)


dreams..


jag har hittat ett paradis att drömma om..


playa del carmen2


här kan man leva på riktigt.





palya del carmen1

här också, hur ensamt den än är




mexicohatt

Mexico, Playa del carmen
here i come?


dreams are meant to come true..

en vårdag i februari

Det var en gång en två flickor, varav en på kryckor, och en hund som hette fanny. Det var en solig eftermiddag, så de bestämde sig för att gå en promenix. De fick syn på en fin liten bänk mitt i solen bredvid en liten sjö(?)..


fun1
fanny fick snabbt en ide' att börja gräva en grop..


fun3
..och sjön(?) såg väldigt lockande ut, iallafall för fanny..


fun4
.. en fisk?..

fun5
..en krabba kanske?..

fun6
..nåt är det iallafall!..

fun7
..en ål?..

fun8
..jag tror det är en pinne..

fun9
..vart tog den vägen?..

fun10
..tog du den?..

fun2
..äch, man kanske ska sola lite istället!


sen gick de hem och levde lyckliga i alla sina dagar, iallafall denna soliga lördag :)