Jul i Göteborg


I Lördags blev den en heldag i Göteborg, och det var jul som var temat för denna mysiga dag. Började med fika hos Bella med lussebullar förståss :) sen begav vi oss till julmarknaden i Haga, en lång gata med massa juliga stånd. sedan hamnade vi på en jättemysig grekisk restaurang, med underbart god mat, och billigt! hur ofta händer det liksom? :)

efter några tiominutare i bilkö hamnade vi där vi skulle, på Liseberg (där resten av stan hamnade också?). Riktigt mycket folk, och riktigt mycket fina belysningar :) Mycket mer julstämning går det nog inte att få. Var som att gå in i en värld som bara bestod av lampor, helmysigt! :) vad skulle vintern vara utan alla dessa belysningar? hemskt mycket mörkare och tristare än vanligt antagligen. men men, som sagt helt underbart fint där, och jag tänkte inte gå ut därifrån vinstlös, det var en sak som var säker! så jag gick stolt ut med en liten
toblerone :D (som jag sitter och kränger nu) den måste varit rätt dyr när jag tänker efter.. men men, det var det värt, det är alltid kul att vinna ;)

här får ni lite mysiga bilder från Liseberg :)

lise5


lise4


lise1



lise3  


lise2


nu är det verkligen jul
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback