klippt mig och skaffat mig ett jobbigt jobb

citymail


Så kommer synen av mig se ut framöver, en cyklande brevbärare. haha, vilken utmaning detta kommer bli :) helt fantastiskt jobbigt, och säkert helt underbart jobbigt också! nä, nu ska vi inte vara sånna .. ska bli riktigt kul faktiskt. det är ju precis så här ett riktigt jobb ska vara, motion på jobbet jadåå! :) jaja, vi får väl se hur jag pallar trycket .. kan ju hålla tummen att jag inte svimmar av efter 300 m i alla fall ;)

Klippt mig har jag också gjort, men hur ofta kan man göra något kul med mitt kröll liksom?  nä, men det blidde lite etapp, lite kortare och lite tunnare i alla fall :P jaja, gött har man det gjort.. kan man vänta ett halvår till.

Och Julfest var det i helgen med Fagerströms! massa mat att bli för mätt på och massa dricka att bli för full på, men jag höll mig i skinnet faktiskt :P men mätt blev jag, hur lyckas man alltid? men det var riktigt trevligt annars, blev en sväng om med brorsan också.. haha, kan inte varit många steg som blev rätt där.

och på söndagsmorgonen fick jag ett samtal av linda.. usch, fan va trist för emma och andy säger jag bara! tycker synd om er :/ idioter borde inte få finnas! hoppas ni får en underbar resa, när det blir av :)

På lördag blir det julkänsla hela dagen i Göteborg! Ska gå runt och mysa på julmarknader hela dagen, och Liseberg är med på listan såklart :) ska bli riktigt mysigt! nu börjar jag få lite julkänsla i mig faktiskt :) och inte minst stressen! när ska jag köpa allt? och vad ska jag köpa? uh.. får hoppas att den där påhittiga cellen kommer fram snart.


adjås amigos!
/ miss postman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback