snorförkyld

jaha då var man åter på nytt förkyld igen, var det senast några veckor i februari men jaja den är lugnt .. suck! vad har hänt med mitt immunförsvar, måste fan kolla det alltså .. det funkar inte att vara snor-elli hela dagarna, och inte på jobbet framförallt.. det måset få ett slut. jaja nog om min förkylning!

Helgen var något i en klass för sig! :) verkligen, verkligen skoj! Först var det 20årsfest för både Helena och Viktor. God mat, mycket folk som var roligt att träffa, dricka, sång och babbel ..trevligt som bara den :) Tack för en lyckad kväll! Det blev senare utgång till vårt allra käraste Tivoli, och där var det full rulle kvällen lång :)
klockrenast var ändå linda i dörren in till kebabhouse, haha :D trodde jag skulle dö av skratt det ögonblicket :D .. haha, vi skapar minnena! Härligt var också att otto var med hela kvällen :) hon måste nästan mått bäst dagen efter, så glad som hon var! hihi :)

nä nästa helg blir det att fira min mormors födelsedag, ut och käka i helsingborg med min småländska släkt .. ska bli ett sant nöje, hehe. sen får vi väl se om det blir mer i helgen eller om jag stannar på den nivån :P

nu är det fan bud på att slagga en timme eller två, sjukt trött av denna förkylningen :/ uchameja!

förresten, det är ju sol varje dag! snön smälter så sakteliga och våren knakar i marken och i träden, woho!
Ett bland alla vårtecken är att min katt vill gå ut frivilligt och sitta i solstrålarna och värma sig! :) söt hon är!



ha en bra dag!
pussisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback