Göteborg

                                            
gbg1


I'm back from götet!
fick två riktigt goa dagar där. mycket shopping (inte så farligt mycket faktiskt), go mat och massa fross i godis! :) också fick jag umgås med mina kära syskon, inte varje dag :) kommer ärva mycket saker av min bror nu när han ska flytta till ny lägenhet, DET är bra! men men, som sagt.. göteborg! go stad det där :) lyckas alltid hitta nåt kul att shoppa .. denna gången blev det bl.a en nyårs-blåsa! klänning liksom, hur ofta? vi får väl se om den åker på ;)
Snart kommer jag tillbaka till denna goe stad, för den 9 december blir den en heldag på massa julmarkander, bl.a på Liseberg .. ska bli mysigt! :) ses snart igen bella! längtar redan :D

Julen.. det går verkligen inte ignorera den! för nu är det dags.. julmarknader, julklappar, julbord.. för japp, nästa helg ska jag på julbord med Fagerströms. Blir samma som förra året, glöggmingel hemma hos bossen och sen mat på Ramlösa wärdhus. Jag och kostymnissarna, hehe nämen det blir säkert lika trevligt som sist :) nu har jag ju fått löneförhöjning också ;) lite nöjd är jag faktiskt.

nä om man skulle ta sig i kragen..
och hoppa ner i soffan och se lite Seinfeld ;)

måste bara visa vilken go frukost bella och jag hade i tisdags:

frukost
pucko
chai-te med kanel på toppen
fullkornsmacka m. prickig korv
fullkornsmacka m. ost
nam nam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback