fredag hela veckan lång

idag är det fredag och snart är det fredag igen, det är bra grejer det! men måste säga att det är lite dumt att lägga den röda dagen mitt i sådär, dålig planering.. men jag klagar inte, fredagar är bra! :)

och min cykelrunda kunde faktiskt inte börja bättre idag! cyklar som vanligt, dunkar i lite post i brevlådan. några sekunder därefter springer en lite flicka ut och hämtar posten, hon lyfter på locket och tar upp sin post och bara hoppar av glädje och snurrar runt som tiger i nalle puh, samtidigt som hon springer in kastar hon en glädjefylld blick på brevbäraren, som kommit med det hon allra helst hade önskat sig just denna dag, mig :) det är kul att göra en människa glad ibland.

jag hoppas iallafall att jag har gjort den som har min mobil jävligt arg, för nu är telefonen polisanmäld och hel-spärrad så nu har den jäklen ingen nytta av den, så give it to me! buhu. får väl ge upp nu och langa upp tussingarna och inskaffa mig en ny..

fredag ja.. och här sitter man och är allmänt trött, men nä det håller ju inte.. man måste ju vara upp länge på en fredag liksom :) och sen när det är fredag igen så blir det party, för det är dags för sommarpremiären på bahnhof! var där förra året och det var soft med den feta utebaren, så det ska nog bli kul :)
och nästa helg är också inplanerad faktiskt, kollega som fyller 20 och hon ska ha 50-tals-tema på festen så det ska bli intressant.. hur ska man se ut? vad ska man ha på sig liksom, några tips? :P

nä om man ska ta och göra något vettigt, som typ ingenting alls!
som sagt, det är fredag :)

46833-99



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback