hur man blir en datanörd



Utseende


Allmänt

Gå till optikern och skaffa ett par riktigt tjocka brillor, även om du inte har synfel. Börja också proppa i dig en massa feta saker så att du får finnar. Om du börjar bli fet, se till att du blir riktigt fet. Datanördar finns både i storlek small och xl, men aldrig i medium.


Frisyr

Frisyren kan variera, allt från snaggat till långt, men kom ihåg att ha ovårdat hår och ful frisyr. Hockeyfrilla ger bonus. Helst ska det vara fett också. Duscha inte oftare än var 10:e dag.


Klädsel

Ha alltid för små, och gamla kläder. Datanördar bryr sig inte om hur de ser ut, så därför har de samma kläder som de har haft de senaste 10 åren. För små tröjor (som är fula), för korta byxor, och sjaskiga gymnastikskor. Du bör inte heller variera din klädsel allt för mycket. Klädbyte efter 3 veckor är en bra tumregel. Och variera mellan 2-3 set.


Gångstil

Gå lätt framåtlutad, med händerna i byxfickorna. Lyft aldrig blicken så högt att du kan se människor i ögonen, och om du skulle göra det, så försök att undvika deras blick.


Socialt beteende


Allmänt

Då du rör dig bland folk (och det skadar inte då du sitter själv heller, nån kan ju se dig då också) så utstöt diverse konstiga ljud och prata för dig själv. Om du t ex sitter och muddar/spelar spel, skrik nåt fånigt uttryck varje gång du blir träffad. Om du ska förolämpa folk, gör det i Pascal eller C. C++ används av proffessionella datanördar. Basic kan till nöds duga.


Vänner

Grundregeln är: skaffa inte fler vänner än du behöver. Och de få vänner du har måste vara antingen mobbade och utstötta, eller jättekonstiga på nåt sätt. Alltså såna som dig själv.


(Flickvän)

Du ska helst inte skaffa dig nån flickvän, för hon tar allt tid ifrån dig som du ska använda till datorerna. Dessutom så finns det risk att påverkar dig så att du riskerar att bli mer normal, vilket du till varje pris ska undvika. Om du nödvändigtvis måste ha en flickvän, se till att hon är en (data)nörd hon också, och ful! Hon får absolut inte vara snygg!


Intressen/fritidssysselsättningar/liv

DATORER! Det är ditt liv, ditt bröd, din mor, din fru, ditt allt! Du lever för ljudet av carrier detect. Använd så mycket tid som möjligt till att hålla på med datorer. Alternativa sysselsättningar är att se på filmer/serier, typ Star Trek, Star Wars, Babylon 5. Att läsa datorböcker är heller aldrig fel, och hittills har ingen dött av att läsa Liftarens Guide Till Galaxen (Hitch Hiker's Guide To The Galaxy).


Livsnödvändig utrustning

Du ska alltid se till att du har den senaste, snabbaste, största, bästa datorn. Datorn är ersättning för din saknade manlighet, enda sätt att hävda dig och imponera på folk. Du älskar att berätta hur bra dator du har i tekniska termer. Dina ögon tåras då du monterar in ditt nya dual Pentium Pro® moderkort i datorn. Andra livsnödvändiga saker är koffein piller och inte minst Jolt Cola! (Hur ska du annars kunna sitta uppe hela nätterna?)


Behöver jag nämna att min nattbuss (som jag för övrigt åkte i nyktert tillstånd hem för en gång skull) invaderades av spritstinkade, vitlökssåsiga datanördar som skulle tillbaka till sitt drömliv på Elmia.
En vanlig busstur tar mig hem på ca 15 min, denna tog en timme! Ibland känner man bara: Vad fan gör jag här?
När jag till slut kommer fram till min port mötts jag av två fyllon som låst sig ute, och där kommer jag som räddaren i nöden. Och när jag väl kommit upp till min dörr, skriker de dessutom att jag ska komma på efterfest. Jag säger bestämt nej och smäller igen min dörr. Denna ständiga fylla, varför förföljer du mig?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tror allt du tog dig en sup innan du gick härifrån...

Postat av: Rebecca

En studentvecka

Måndag: Lungt.

Tisdag: Börja ladda för Onsdag och kår.

Onsdag: Fest. Börjar innan 18 nyheterna, kom hem dagen efter.

Torsdag: Bakis.

Fredag: Tacos med alkohol.

Lördag: På g igen.

Söndag: Bakis... Igen.



Mitt nya motto. Sup o däcka, trevlig vecka!!!

2008-11-29 @ 03:40:27
URL: http://www.bexs.se
Postat av: Rebecca

ELLI: Tur det. Mina bilder är dina bilder och min soffa är din soffa!

2008-12-07 @ 22:15:50
URL: http://www.bexs.se
Postat av: Rebecca

ELLI: Braaa. Dock så behöver vi påfyllning i Bajapäron-förrådet!

2008-12-08 @ 00:04:18
URL: http://www.bexs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback