homecoming

Fick lite klagomål av en viss anonym (trodde hon ja) person att min blogg var lite ouppdaterad. Tur att mitt lilla liv här i Jönköping är så fascinerande då. Så tänkte att det kanske är dags att bjuda på några ord och även lite bilder från mitt lilla bo. För idag fick jag min lilla kamera på posten, för som sagt den andra blev bortrövad! men jaja två papp fattigare och en kamera rikare.

Helgen var ganska händelserik i denna stad. Fredagen spenderade jag och nathalie i min soffa och kollade på skräckfilmer, vilket gjorde nathalie lite lagom rädd så jag fick följa henne hem en bit, men sen var man inte så tuff själv de ensamma stegen tillbaka, men men ingen grudge i sikte. På lördagen blev det en bowlingkväll men nathalie, emil, kalle och jonas och som vanligt blev min poäng väldigt hög, jag fattar inte vad det är med mig och bowling ;)  sen blev det öl och mario cart, det är kul men bowling är mer min starka sida. man kan inte vara bäst på allt :)
I söndags kom mamsen och papsen på besök, det blev storhandling på maxi så nu är min kyl och frys ganska fylld igen, sen fick jag lära mig att tvätta, vi får väl se hur det går när det är dags att våga sig ner där själv :P och nu har jag även lite mer hemtrevligt med mer gardiner och blommor :)

Idag är det caps (öl-lek med kapsyler) på kåren men fick inte tag i någon biljett så fick dissa det, är sjukt trött idag faktiskt. Har börjat åtta några dagar i rad nu så det tar hårt på kroppen :P men har iofs slutat tio, tolv typ så ska inte klaga :) Det är sjukt soft att gå i skolan faktiskt, man lyssnar på lite saker, man umgås med folk, man får nån liten uppgift.. jaja man ska nog inte ta ut något i förskott, dagen med böckerna på hög kommer väl. Hade alla rätt på matteprovet förresten, lite nöjd iallafall ;) Nästa onsdag är det hårdrockssittning, jag och bexs ska sattsa stenhårt på att göra gustaf stenhård, haha :D

Denna helgen kommer jag hem till helsingborg :) Det blir fet fest på 253 då, vi kör en klassisk taco-fest ;) blir lite som en avslutningsfest, för hann ju inte riktigt festa hejdå till mina sköna citymailisar :) saknar er!
Blir även lite familjeträff, Bella är hemma från gbg och Alex, Emilie och lilla Stella kommer också en sväng! :)

nu tänkte jag roa mig med lite Idol och keso för nu står det 080917 på den så det är väl dags!
tjarrå!



    

  

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Klart att vi laddar inför hårdrockssittningen!

Var och tittade på BR innan idag. Vi hittade inga peruker! =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback