"man måste rocka här i livet, annars kommer man ingen vart"

- Nils, utslagen idol-deltagare

Rocka ja, det gjorde vi rätt bra igår tycker jag. Det var hårdrockssittning, och hela kåren fylldes med farliga kajalmålade hårdrockare. Vilka som tillhörde den riktiga skalan av hårdrockare var ganska svårt att se för alla antog sin hårdrocksroll och visade hornen och headbangade, mer eller mindre. Själv lyssnar jag nog inte på en millimeter hårdrock, som en jönköpings-journalist uttryckte sig i intervjun av mig (som jag för övrigt inte har en aning om vart den hamnade). Nä, länge leve mysrocken, där behöver man inte låtsas att man är farlig och det tror jag passar mig bättre. En millimeter då och då är faktiskt inte fel det heller, för kvällen igår var riktigt skoj :) Kvällen började hos Bexs, och jag och Bexs lyckades få på både nagellack och smink på Gurra, vilket var en del av vårat mål haha. Tyckte vi såg väldigt hårda ut när vi tog våra tunga hårdrocksteg till Akademien. Där inne möttes man av hårrockstema och en klassisk hårdrocksrätt(?), korv med bröd, pommes och öl. Jaja, allt går ner i en hungrig mage så jag var inte bitter :D Fram mot småtimmarna satt jag, Bexs och Emil i en soffa och skapade en trevlig stämning med öl, drinkar, kuddar och blöta t-shirtar. Sen vinglade vi hem och jag somnade på Bexs sköna soffa :)  ..kl 10.00 satt vi trötta i skolbänken med väntan på att åka hem till sängen kl 11.45.


  
fler bilder från kvällen kommer nog upp inom kort på
http://www.bexs.se/




Snart är det helg igen, eller det är helg rättar sagt! Är ledig i morgon :) Borde nog handla och kanske ta tag i lite plugg. Tvätten fixade jag för första gången helt själv idag! Som en zombie sprang jag upp och ner mina trappor, in med tvätten, ut med tvätten, in med tvätten, ut med tvätten. Det borde finnas ett bättre system, men det finns det nog inte om man inte vill sitta och filosofera 30 minuter i en tvättstuga. På tal om helg, förra helgen spenderade jag i Helsingborg med massa familj och mina gamla 253:are :) Underbart skoj att komma tillbaka till jobb, kändes som jag bara skulle gå in i omklädningsrummet och gå ner och sortera lite post, men så blev dock inte fallet! Ner med köttfärsen i stekpannan och upp mer kapsylerna, det var självklart fest :) Mobilen och kameran hängde med hela kvällen, jag börjar lära mig. Men tack alla 253:are för en underbart bra kväll, I'll be back :)

Det var underbart kul att se söta Stella igen, hon blir bara större och sötare för varje gång. Snart fyller hon ett år, tänk vad tiden går :) Fick ett sött inbjudningskort idag av henne idag, och självklart kommer jag :) Har även fått reda på att jag är ledig hela v.42 förmodligen, så då lär jag komma hem en sväng igen!

Ska rocka vidare med mitt liv nu, annars kommer jag väl ingen vart ;)


Kommentarer
Postat av: Christian

Ja galet mkt pengar :( javisst hade vi en trevlig kväll!! Ni verkar ha haft en tung hårdrockskväll, schysst tatto i huet förresten :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback