sommaren är kort, men alldeles alldeles underbar!

- det är bokat!
- VA?!
- det var två platser kvar och jag tog dom!
- fan va' gött!

Så kan man också vakna en tisdagsmorgon klockan nio, och det gjorde jag! Det blir alltså en utlandsresa för mig och joanna. Vi hade nästan gett upp hoppet om att hitta en sista minuten för rimligt pris. Men nu är det klart, på lördag beger vi oss söderut mot Kroatien! Och tro det eller ej, men det blir en bussresa, haha! Men vi är sjukt pepp för detta, det blir ju en liten roadtrip igenom europa, trevligt värre!
På söndag är det min dag, och kan man få en bättre födelsedag än att vakna upp i en buss? kanske.. men vi anländer till Kroatien då så det är bara att hoppa ut i sommarvärmen och fira fira fira. En bättre födelsedagspresent kan jag inte få :)

Jag han konstaterat att Ledin har delvis rätt, sommaren är kort men det mesta regnar faktiskt inte bort. Jag älskar verkligen denna sommar! Jag är i Helsingborg bland alla mina vänner och vädret har varit underbart, bätte kan det inte bli. Har nog inte varit uttråkad en enda dag här än.. och det är så ett sommarlov ska bara tycker jag. Det händer spontana grejer hela tiden :) Det har varit möhippa, fest, födelsedagar, grillkvällar, kubbkvällar, glasskvällar, helsingördagar, köpenhamndagar, stranddagar.. you name it :) och igår blev det en spontan trip till båstad, rix fm fesival och jag fick se det jag vill se, erik i e.m.d :D haha. Jag höll på att sätta nachochipset i halsen när han gick förbi mig, det kan joanna konstatera, vilken kille..  okej förlåt jag är inte 14 längre, jag är snart 23, perfekt för erik! ;)

det känns som jag sitter och summerar sommaren lite, men det är ju veckor kvar! men ja den är ju som sagt kort.. Jag ska iaf njuta som in i bomben i Kroatien! sen blir det jobb tre veckor med mina citymailisar, och det blir hbg-festival, syrrans bröllop... ja vafan än är sommaren ung!
 
njut och var gla', för det gör ja' :D
sommarkram!



Kommentarer
Postat av: Emil

Det låter som du har det bra du! :)

2009-07-08 @ 22:04:14
Postat av: elli

ja, jag har inget att klaga på iallafall :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback